Vladimir Komarov: Site | Blog | Photo Blog | Books Vladimir Komarov Projects: MyAstroData | MyAstroData Network | MyAstroData Finance | ArtGround | Lora Georgieva

За изпращане на email съобщения, използвайте този формуляр:

За Астрокъща Консулт - Астрологични консултации и обучение:

"Астрокъща Консулт", София, ул. "Иван Денкоглу" 44, www.astroconsultbg.com
Илиана Магерова - 0885 536 982, Цветомир Делийски - 0898 200 664

За авторите на публикации в сайта:

Елена Пенчева Елена Пенчева
Kонсултант и терапевт - астрология, цветни есенции на Бах
Варна, 0887 302 268, lioncheto.blogspot.com
Людмила Иванова Людмила Иванова
Aстрологични консултации - Авестийска астрология
София, 0889 877 542
Цветемира Борисова Цветемира Борисова
Астроцентър "Вега": aстрологични консултации и обучение
София, 02 874 31 82, 0888 328 189, astrovega.maxima.bg

За автора на сайта:

Казвам се Владимир Комаров. Приятелите ми викат Вова(та). В интернет пиша с ник Hamaelleon™.

Роден съм на 13 юни 1977 в Харков, Украйна, със Слънце в Близнаци, Луна в Телец и съвпад на Уран с асцендента Скорпион. [» прочети още]

Интересувам се от астрология от 1993. През 2000 попих доста идеи за астрологията покрай Иван Станчев (1968-2007) (www.ivanstanchev.com). През март 2009 започнах да уча в "Астрокъща Консулт" (www.astroconsultbg.com) за диплома към Московската школа на Левин. Не практикувам като консултант (нито имам такива намерения за обозримото бъдеще). Интерес имам преди всичко към предсказателната и медицинската астрология, както и към статистическите изследвания. По тази причина един от важните раздели в сайта ще бъде "Изследвания" и част от проучванията ще бъдат медицински ориентирани.

Учих ветеринарна медицина до 4 курс, след което се отказах по ред причини. След това завърших класическа хомеопатия (VI курс по класическа хомеопатия към Хомеопатично общество, 2005-2007) и изкарах курс за Бах терапевт при д-р Тодор Господинов (в ЦЗО "Едикта"). Споменавам го за да разберете интереса ми към медицинската астрология. За съжаление, поради рестриктивния закон за лица без медицинско образование, не практикувам като хомеопат или Бах терапевт. В сайта обаче ще има материали, посветени на хомеопатията, цветотерапията по Бах, антропософски ориентираната медицина и тяхната връзка с астрологията.

От пролетта на 1994 се занимавам с изучаване на антропософията на д-р Рудолф Щайнер (1861-1925). От 1998 съм член на Антропософското общество (www.goetheanum.org, www.aobg.org) и като такъв го представлявам пред хората около мен. Антропософията е нещо изключително сериозно и дълбоко, изисква не малко време и усилия за да бъде разбрана.. и може би по тази и други причини делото на Щайнер е все още никак или слабо познато по света и у нас. В интернет пък има изписани тонове глупости по темата от противници и зле осведомени хора. Прекалено малко хора в България знаят за неща като идеята за тричленния социален организъм, за първия Гьотеанум, за втория Гьотеанум, както и за Валдорфската педагогика, биодинамичното земеделие, евритмията, антропософски ориентираната медицина и други практически приложения на антропософията, с които тя е известна по света. Тъй като светогледът ми е антропософски, това е част от мен и е основа за интереса ми към астрологията и хомеопатията, няма как да избягам от темата и в сайта ще има достатъчно информация и за нея също.

Разбира се, основната линия ще е астрологията, така че не е необходимо да се интересувате или занимавате с антропософия и хомеопатия, за да сте равноправни членове на виртуалната общност, която се формира около сайта!

Работя като разработчик на сайтове от 2000 насам (интерес имам от 1998, първият сериозен сайт беше AstroOffice на Иван Станчев, юли 2001; от април 2007 ползвам PHP към триото XHTML/CSS/JavaScript, от декември 2007 - MySQL, от декември 2008 - jQuery). Този сайт се очертава да бъде моя най-голям личен проект и в този смисъл представлява демонстрация на уменията ми като web developer freelancer. Други мои лични сайтове са фотоблогът, посветен на Мила Кунис (www.date-dreaming.com), сайтът, посветен на хомеопатията и Бах есенциите (www.vlkomarov.info/homeopathy), както и личният ми сайт (www.vlkomarov.info).

Интересувам се също от NLP (невро-лингвистично програмиране), от аналитичната психология на К.Г. Юнг, философия и подобни.

Слушам основно електронна музика. Фен съм на каналите #Vocal Trance и #Hard Dance, които слушам всеки ден по радио Digitally Imported (www.di.fm). Работохолик съм. Неженен и необвързан. Живея в София. [^ скрий]

Владимир Комаров Владимир Комаров Владимир Комаров Владимир Комаров Владимир Комаров

За контакти: 0889 035 258 / 0897 846 283;
Facebook: www.facebook.com/My-Astro-Data/145764502114740 - фен страница
Микроблогване в: Twitter профил на MyAstroData

^