Vladimir Komarov: Site | Blog | Photo Blog | Books Vladimir Komarov Projects: MyAstroData | MyAstroData Network | MyAstroData Finance | ArtGround | Lora Georgieva

Бах есенции: Olive или Маслина

14 септември 2010, 08:00:00 | Категория: Астрология и Бах есенции | Автор: Бах есенции - компилация

Olive или Маслина

Olive, No 23, Маслина
лат. Olea europea

23: Olive, по Бах
За онези, които са страдали много умствено и физически и са така изтощени и уморени, че чувстват, че нямат повече сили, за да правят каквито и да било усилия. За тях ежедневният живот е уморителна работа, която не носи никакво удоволствие.

23: Olive, по Пати Аспен
Цветето на обновлението
Основни симптоми:
Личността е обзета от тотално изтощение, както на физическо, така и на психическо и умствено ниво.
Положителни ефекти:
Енергията протича свободно.
Възстановяват се силите на физическо, умствено и психическо ниво.
Възстановява се загубената хармония и баланс.
Възвръща се доверието в собствените сили за справяне в живота.

23: Olive, по Пашкулев
Въздейства върху последиците от физическия и умствения стрес. Лесна уморяемост до пълно изтощение и денонощна сънливост, безразличие и отчаяние или склонност към отлагане са определящите симптоми.
Често е налице и физическа патология: желязодефицитна анемия, бъбречна недостатъчност или нарушение на нормалната бактериална флора.
Когато се дава за преодоляване на трудности, може да се комбинира с Тинтява (Gentian).

Тази есенция е в групата "За онези с недостатъчен интерес към настоящите заобикалящи ги условия", заедно с: Chestnut Bud, Clematis, Honeysuckle, Mustard*, White Chestnut и Wild Rose.

За повече информация вж. Бах есенции или терапия с цветята на д-р Едуард Бах - въведение.

Споделяне на статията в Twitter Споделяне на статията във Facebook За да не изпуснете новина: Email и RSS абонаменти

Етикети:

Всички права запазени, www.myastrodata.com © 2008-2019
Препубликуването на статиите в онлайн или печатна медия е позволено само след изрично писмено съгласие от страна на администратора на сайта, Владимир Комаров, и от страна на автора на статията, в случаите, когато статията е на гост-автор! Свободно можете да използвате фрагменти от статията под формата на цитати при условие, че цитатът е уместен и не променя смисъла на написаното, както и ако поставите директен линк към тази статия под или над цитата, задължително (използвайте permalink). Всеки линк от Ваша страна се приема като знак на добра воля в помощ за популяризирането на сериозната астрология и Ви връща моята сърдечна благодарност! Всички въпроси по темата отнасяйте директно към администратора на сайта.

Permalink: http://www.myastrodata.com/library/bach-essences-23-olive/

^