Vladimir Komarov: Site | Blog | Photo Blog | Books Vladimir Komarov Projects: MyAstroData | MyAstroData Network | MyAstroData Finance | ArtGround | Lora Georgieva

Въведение в астрологията. 32' видео

19 юни 2011, 17:47:07 | Категория: Астрологична азбука | Автор: Владимир Комаров

Това е 32-минутно пробно видео.

След почти половин ден борба и смяна на няколко HTML5 и Flash плeйъра изглежда като че успях да подкарам видеото. Все пак и качеството, и резолюцията все още са далече от желаното ниво. Надявам се за в бъдеще да намеря по-добро техническо решение за видео уроците. Също така имайте предвид, че се получи почти 140 мегабайта файл и особено, ако сте с по-бавна интернет връзка може да се наложи да проявите търпение докато видеото се зарежда. Ако все пак имате проблеми, може да смъкнете видеото локално и да го гледате от вашия компютър: десен бутон и "Запиши като" върху този линк: Въведение в астрологията ( AVI, 141 Мb ).

Видео урокът включва въведение в астрологията за начинаещи, като покрива зодиакалните знаци, планетите, аспекти и орбис, както и няколко примера от областта на финансовата астрология.

Макар и направено в контекста на последната видеото ще е полезно за всеки, който иска да започне изучаването на астрологията от нулата.

The Camtasia Studio video content presented here requires a more recent version of the Adobe Flash Player. If you are you using a browser with JavaScript disabled please enable it now. Otherwise, please update your version of the free Flash Player by downloading here.

Въпроси и коментари може да оставяте в страниците Финансова астрология и технически анализ и My Astro Data във Facebook.

Очаквайте по-късно през годината по-детайлна и по-добре направена видео поредица "Въведение в астрологията".

Споделяне на статията в Twitter Споделяне на статията във Facebook За да не изпуснете новина: Email и RSS абонаменти

Етикети:

Всички права запазени, www.myastrodata.com © 2008-2019
Препубликуването на статиите в онлайн или печатна медия е позволено само след изрично писмено съгласие от страна на администратора на сайта, Владимир Комаров, и от страна на автора на статията, в случаите, когато статията е на гост-автор! Свободно можете да използвате фрагменти от статията под формата на цитати при условие, че цитатът е уместен и не променя смисъла на написаното, както и ако поставите директен линк към тази статия под или над цитата, задължително (използвайте permalink). Всеки линк от Ваша страна се приема като знак на добра воля в помощ за популяризирането на сериозната астрология и Ви връща моята сърдечна благодарност! Всички въпроси по темата отнасяйте директно към администратора на сайта.

Permalink: http://www.myastrodata.com/library/vyvedenie-v-astrologiyata-32-minuti-video/

^