Vladimir Komarov: Site | Blog | Photo Blog | Books Vladimir Komarov Projects: MyAstroData | MyAstroData Network | MyAstroData Finance | ArtGround | Lora Georgieva

Астрологична библиотека - Astroogle

18 юли 2009, 16:03:16 | Категория: Из мрежата | Автор: Владимир Комаров

Astrology free EbooksПредставям Ви един сайт - астрологична библиотека, Astroogle.com. Сайтът е на английски, което обаче не го прави по-малко ценен за всички интересуващи се от астрология в България. За идеята на проекта прочетете краткото ревю на автора на сайта, Николай Колев.

"Astroogle.com вече стана реалност в световния нет. Сайтът е каталог, където предстои да се публикуват книги за безплатно сваляне, както и сайтове, ресурси и линкове, полезни за всеки един астролог. Тематиката е широка и освен астрология, включва нумерология, мистика, религия, история и наука.

Сайтът има доста ресурси, които може да ползвате. Освен отделните статии, съдържащи електронни книги, е налична и link библиотека, която тепърва ще се разраства.

Сайтът е на английски и е насочен към целия свят, а не единствено към родната астрообщност. Надявам се, че езикът няма да е никаква пречка за това да се ползва у нас.

Чувствайте се добре дошли, както и да споделяте този ресурс с онези, които се интересуват активно от астрология, история, нумерология, мистика и религия.

Сайтът се популяризира чрез Facebook и Twitter и съответно може да посетите фейсбук групата, посветена на сайта,  както и туитър профила."

От моя страна е пожеланието за успех на Astroogle, a от Ваша, кой знае, посещение, букмаркване, споделяне с приятели..

Споделяне на новината в Twitter Споделяне на новината във Facebook За да не изпуснете новина: Email и RSS абонаменти

Етикети:

Всички права запазени, www.myastrodata.com © 2008-2019
Препубликуването на статиите в онлайн или печатна медия е позволено само след изрично писмено съгласие от страна на администратора на сайта, Владимир Комаров, и от страна на автора на статията, в случаите, когато статията е на гост-автор! Свободно можете да използвате фрагменти от статията под формата на цитати при условие, че цитатът е уместен и не променя смисъла на написаното, както и ако поставите директен линк към тази статия под или над цитата, задължително (използвайте permalink). Всеки линк от Ваша страна се приема като знак на добра воля в помощ за популяризирането на сериозната астрология и Ви връща моята сърдечна благодарност! Всички въпроси по темата отнасяйте директно към администратора на сайта.

Permalink: http://www.myastrodata.com/news/astrologichna-biblioteka-astroogle/

^