Vladimir Komarov: Site | Blog | Photo Blog | Books Vladimir Komarov Projects: MyAstroData | MyAstroData Network | MyAstroData Finance | ArtGround | Lora Georgieva

От 24 юни 2011 хороскопите в сайта ще са безплатни

1 април 2011, 18:59:52 | Категория: Анонси | Автор: Владимир Комаров

Безплатни хороскопи в myastrodata.com

Днес цял ден премислях стратегията за бъдещото развитие на сайта и в крайна сметка реших, че по повод това, че сайтът ще навърши 2 години на 24 юни т.г. и предвид наближаването на декември 2012, ще е добре да направя всички астрологични услуги и хороскопи в www.myastrodata.com абсолютно безплатни! Току виж натрупам малко положителна Карма :]

Ако и вие искате същото, плеснете 3 пъти с ръчички, усмихнете се, кажете на 7 - задължително е да са 7, 7 е магическо число и това действие ще ви върне 7 прекрасни случки до 7 000 години след като приключите с процедурата.. та осведомете поне 7 ваши приятели, колко прекрасен сайт е www.myastrodata.com и после търпеливо изчакайте 24 юни ;)

Разбира се, хубавите новини днес валят. Освен, че сайтът се очертава да стане едно прекрасно място в най-скоро време, от днес и аз съм нов човек! В 14:36 се ожених за тази хубавица, Джеситу, знайте я, нали? Та така, горчиво за мен, честито за вас и сега вече, който откъдето си е. Петък вечер е, какво правите пред компютъра!?

Jessica Jane Clement

Jessica Jane Clement

Споделяне на новината в Twitter Споделяне на новината във Facebook За да не изпуснете новина: Email и RSS абонаменти

Етикети:

Всички права запазени, www.myastrodata.com © 2008-2019
Препубликуването на статиите в онлайн или печатна медия е позволено само след изрично писмено съгласие от страна на администратора на сайта, Владимир Комаров, и от страна на автора на статията, в случаите, когато статията е на гост-автор! Свободно можете да използвате фрагменти от статията под формата на цитати при условие, че цитатът е уместен и не променя смисъла на написаното, както и ако поставите директен линк към тази статия под или над цитата, задължително (използвайте permalink). Всеки линк от Ваша страна се приема като знак на добра воля в помощ за популяризирането на сериозната астрология и Ви връща моята сърдечна благодарност! Всички въпроси по темата отнасяйте директно към администратора на сайта.

Permalink: http://www.myastrodata.com/news/ot-24-yuni-2011-horoskopite-v-myastrodata-bezplatni/

^