Vladimir Komarov: Site | Blog | Photo Blog | Books Vladimir Komarov Projects: MyAstroData | MyAstroData Network | MyAstroData Finance | ArtGround | Lora Georgieva

Списание "Астрожурнал" е отново на пазара

2 юли 2009, 12:25:18 | Категория: Списания и книги | Автор: Владимир Комаров

Астрожурнал, 52 брой, юли 2009 "Уран, Нептун и Плутон, иначе известни като външни планети, са описани като "Богове на промяната" от един посветен астролог - как ли са заслужили тази чест? Най-очевидното обяснение е, че когато активират картата чрез транзит (или някои видове прогресии), доста често настъпват големи промени в психиката на човека, които водят и до видими промени в живота му. Означава ли това, че тези планети ПРИЧИНЯВАТ промени? Или просто отразяват това, което се случва вътре в нас? Или може би символизират срещите ни със съдбата? Нека се опитаме да открием отговора на този нелек въпрос. [..]"

Така започва статията на Патриция Трота "Природата на кризата: ИНТЕРВЮ С УРАН, НЕПТУН И ПЛУТОН" в новия 52 брой (юли 2009) на списанието за класическа астрология  "Астрожурнал".

След няколкогодишно прекъсване, списанието е отново на пазара. Вижте какво има в новия брой. Списанието се издава от Астроцентър "Вега" (Цветемира Борисова), а тук се публикува анонс със знанието и разрешението на издателя.

Съдържание и фрагменти от брой 52 на "Астрожурнал", PDF формат

Очаквайте още материали от Астроцентър "Вега" и Цветемира Борисова.

Споделяне на новината в Twitter Споделяне на новината във Facebook За да не изпуснете новина: Email и RSS абонаменти

Етикети:

Всички права запазени, www.myastrodata.com © 2008-2019
Препубликуването на статиите в онлайн или печатна медия е позволено само след изрично писмено съгласие от страна на администратора на сайта, Владимир Комаров, и от страна на автора на статията, в случаите, когато статията е на гост-автор! Свободно можете да използвате фрагменти от статията под формата на цитати при условие, че цитатът е уместен и не променя смисъла на написаното, както и ако поставите директен линк към тази статия под или над цитата, задължително (използвайте permalink). Всеки линк от Ваша страна се приема като знак на добра воля в помощ за популяризирането на сериозната астрология и Ви връща моята сърдечна благодарност! Всички въпроси по темата отнасяйте директно към администратора на сайта.

Permalink: http://www.myastrodata.com/news/spisanie-astrojurnal-e-otnovo-na-pazara/

^